PAGE TRANSLATION

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ BLOG

Share

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

12,6 ΕΚΑΤ. € ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΟΥΣ

Επιπλέον κονδύλια 12,6 εκατομμύρια ευρώ για τη χορήγηση πρόσθετης ενίσχυσης στους παραγωγούς, που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα βελτίωσης της ποιότητας του αιγοπρόβειου γάλακτος εξασφάλισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίιμων.

Αυτό έκανε γνωστό στη βουλή ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μιχάλης Καρχιμάκης και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε, μάλιστα, στο τελικό στάδιο της πρότασης, την οποία αναμορφώνουμε και εντός των επόμενων ημερών θα υποβληθούν αιτήσεις, για τη στήριξη των κτηνοτρόφων σε εφαρμογή της νέας διαδικασίας για τα ποιοτικά παρακρατήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, κύριε συνάδελφε, η αιγοπροβατοτροφία θα λαμβάνει για τα προσεχή χρόνια 26,2 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, αντί για 12,6 εκατομμύρια ευρώ, όπως είχε προγραμματιστεί σε παρελθόντα έτη».

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

1 σχόλιο:

Ειρηνη Σ είπε...

ειναι πολυ καλο αυτο αλλα... τους καλλιεργιτες που μπαινουν τα κοπαδια μεσα στα χωραφια τους και τους τρωνε οτι υπαρχει και δεν υπαρχει ποιος τους αποζημιωνει??
ξερετε οτι για να αποζημιωθεις πρεπει να τρεχεις στα δικαστηρια που γινοντε μετα απο χρονια και στο τελος τις περισσοτερες φορες η αποζημιωση δεν φτανει ουτε για να αγορασεις ξανα αυτα που σου εχουν φαει ???
και δεν γινετε τιποτα με το να παρεις μια αποζημιωσει χρηματικη γιατι ολα αυτα που φυτευεις τα αγαπας σαν παιδια σου
ειμαι αγανακτησμενη γιατι κοπαδι στην περιοχη μου εχει μπει πανω ή κατω απο την περιφραξη του χωραφιου μας και εχει φαει οτι βρηκε και οχι 1 η΄2 φορες
πριν μερες εφαγε 54 κληματα 2 χρονων που τα περιποιητε ο αντρας μου και περιμεναμε να δουμε τον καρπο τους εφετος .
συγνωμη για το εντονο υφος αλλα δεν πρεπει να βλεπουμε μονο κτινοτροφους αλλα και τους υπολοιπους
ευχαρηστω Ειρηνη Σεζενια