PAGE TRANSLATION

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ BLOG

Share

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΚ

Την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 9.00 π.μ, στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ» στην οδό Μιχαλακοπούλου 114 στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, όπου και θα αναδειχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του. Ήδη τα μηνύματα από τις κτηνοτροφικές οργανώσεις της χώρας είναι ενθαρρυντικά και η προσέλευση του κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας αναμένεται μαζική, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΚ κ. Παναγιώτη Πεβερέτο.

«Η συμμετοχή των κτηνοτροφικών οργανώσεων, από όλους τους κλάδους της Ελληνικής κτηνοτροφίας είναι πρωτοφανής, πέρα από τις προσδοκίες του προσωρινού διοικητικού Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, που ιδρύθηκε τον προηγούμενο Αύγουστο, καθώς έχουν ξεπεράσει τα 110 μέλη με πάνω από 200 εκπροσώπους» δήλωσε ο κ. Πεβερέτος «γεγονός που θα συντελέσει στην ουσιαστική αντιμετώπιση των χρόνιων και διαρκώς διογκούμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:

  • Χαιρετισμοί επισήμων
  • Εκλογή προεδρείου
  • Ενημέρωση για την μέχρι σήμερα πορεία του Συνδέσμου
  • Εκλογή εφορευτικής Επιτροπής
  • Έγκριση εκλογής του μέλους του Δ.Σ. που ορίστηκε από την ΠΑΣΕΓΕΣ.
  • Εκλογή 20 τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΚ και ισάριθμων αναπληρωματικών για χρονική διάρκεια 4 ετών.
  • Εκλογή 3 τακτικών και 1 αναπληρωματικού μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής για χρονικό διάστημα 4 ετών.

1 σχόλιο:

ΣΤΕΡΝΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ είπε...

Πριν λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου το τεύχος Φεβρουαρίου και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!Θα ήθελα να κάνω αίτηση για συνδρομή...