PAGE TRANSLATION

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ BLOG

Share

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πανελλήνιος αγώνας παράκτιας αλιείας θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουλίου στα παράλια του νομού Λάρισας, μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Παραλίων Νομού Λάρισας “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” στην αρμόδια διεύθυνση Κτηνιατρικής, τμήμα Αλιείας της Νομαρχίας Λάρισας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με απόφαση του Νομάρχη Λάρισας κ Λουκά Κατσαρού στη θαλάσσια περιοχή Σωτηρίτσα (Καφέ Freedom) του Δήμου Μελιβοίας θα πραγματοποιηθεί ο πανελλήνιος αγώνας παράκτιας αλιείας.

Ο αγώνας θα αρχίσει το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρα 22:00 μμ και θα λήξει την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 07:00 πμ και αφορά παράκτιο ψάρεμα με καλάμι ή πετονιά.

Ως ελάχιστο βάρος ανά ιχθύ ορίστηκαν τα 150 γραμμάρια ενώ τα αλιεύματα του αγώνα θα διατεθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.

Ο πανελλήνιος αγώνας ψαρέματος πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Παραλίων Νομού Λάρισας “Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ” και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ε.ΟΜ.ΕΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Αλιείας).

Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα (πχ λόγω καιρικών συνθηκών) ορίζεται ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Αυγούστου.


ΠΗΓΗ : ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: