Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες καλούνται να προτείνουν τις ιδέες τους για έργα επίδειξης και καινοτομίας στο διάστημα από Μάρτιο μέχρι Μάιο του 2009. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσκλήσεις μπορούν να βρεθούν εδώ: www.q-porkchains-industry.org/call.html. Είσαστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με το γραφείο σύνδεσμο της Q-PorkChains (www.q-porkchains-industry.org/office.html) για περισσότερες πληροφορίες ή/και με τον κ. Ηλία Βλάχο (ivlachos@gmail.com) αν πρόκειται για ελληνικές επιχειρήσεις.
Θέματα πρόσκλησης:
- Βιωσιμότητα στην χοιροτροφία (καινοτόμα χοιροτροφικά συστήματα βασισμένα σε ολοκληρωμένα κριτήρια βιωσιμότητας ή βιώσιμες στρατηγικές εκτροφής)
- Ανάπτυξη βιολογικών δεικτών (biological markers) για κρέας ποιότητας
- Ανάπτυξη μη παρεμβατικών τεχνικών για την εκτίμηση της συνολικής και ενδομυϊκής λιποπεριεκτικότητας στα ζαμπόν και στα φιλέτα
- Τοπικές αλυσίδες παραγωγής χοίρειου κρέατος και τοπική ζήτηση στις Ευρωπαϊκές αγορές
- Διοίκηση ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας για βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των χοιρινών προϊόντων
- Εργαλεία Αξιολόγησης Κύκλου Ζωής (LCA) των προϊόντων χοιρείου κρέατος
- Εφαρμογή ξηραντικών τεχνολογιών για μειωμένης σε άλατα περιεκτικότητας προϊόντων κρέατος με
- Εφαρμογή συστημάτων πιστοποίησης ποιότητας για την εξασφάλιση της συμμόρφωσης με συγκεκριμένα ποιοτικά πρότυπα
- Συγκριτική Αξιολόγηση (benchmarking) και επίδειξη ενός μοντέλου κεντρικής βάσης δεδομένων για την καταχώρηση και διαχείριση στοιχείων σχετικά με την υγεία των ζώων
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Q-PorkChains παρακαλώ επισκεπτείτε το www.q-porkchains.org
Για περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη πρόσκληση
Πληροφορίες
|
| Εκπρόσωπος τύπου:
|
Ηλίας Βλάχος
|
| Maren Bruns
|
|
|
|
|
|
|
Τηλέφωνο: 210 5294757
|
| Τηλέφωνο: ++49 (0) 228 - 73 49 31 |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου