PAGE TRANSLATION

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ BLOG

Share

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΒΙΟΗΕLLAS συμμετοχή σε εκθέσεις



Σε δύο εκθέσεις που διεξάγονται σχεδόν ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πρόκειται να συμμετάσχει το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προιόντων ΒΙΟΗΕLLAS.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα δώσει το παρών στην 6η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, ZOOTECHNIA 2009 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2009.Η ΒΙΟΗΕLLAS συμμετέχει με σκοπό να ενημερώσει παραγωγούς και επαγγελματίες σχετικά με την πιστοποίηση των βιολογικών κτηνοτροφικών προϊόντων και θα βρίσκεται στο περίπτερο 8 στο ισόγειο στο σταντ 03.

Παράλληλα, από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου η ΒΙΟΗΕLLAS θα βρίσκεται και στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών και Τεχνολογίας (IF.D.T.EX, International Food Drink Technology Exhibition) που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας, το Metropolitan, που βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η εταιρεία θα περιμένει τους ενδιαφερόμενους στην Αίθουσα 4, στο Περίπτερο 81, για να παρέχει την πλέον έγκυρη ενημέρωση όσον αφορά στην πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.

Η BIOHELLAS διατηρεί 13 γραφεία σε όλη την Ελλάδα ώστε να βρίσκεται κοντά στους παραγωγούς-πελάτες της και διαθέτει τεράστια εμπειρία στην πιστοποίηση μεταποιητικών μονάδων και μονάδων πρωτογενούς παραγωγής, πιστοποιώντας εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων. Οι δραστηριότητες της επεκτείνονται στην Κύπρο την Ρουμανία και την Βουλγαρία ενώ στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Ελαιολάδου, των Τυροκομικών και Γαλακτοκομικών προϊόντων, στην μεταποίηση-τυποποίηση-συσκευασία διαφόρων προϊόντων, όπως σάλτσες, τουρσιά, χυμοί, μαρμελάδες, νωπά φρούτα & κηπευτικά, ξηροί καρποί, δημητριακά, ζάχαρη κλπ. Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αρτοποιίας, των ειδών ζαχαροπλαστικής, του οίνου, του κρέατος αλλά και των ζυμαρικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: