PAGE TRANSLATION

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ BLOG

Share

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ FOOD ALLERGENS LAB

Το Food Allergens Lab προγραμματίζει έξι νέα σεμινάρια για ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην Αθήνα και μπορούν να επιδοτηθούν από το ΛΑΕΚ.


Λεπτομέρειες για τη θεματολογία και δηλώσεις συμμετοχής στο 6978118047 ή
στο http://www.foodallergenslab.com/?p=train

  • 15-16 Mαϊου: Ζωοτροφές και Ιχθυοτροφές, Νέες εξελίξεις
    (Δρ Κ.Μουντζούρης, Δρ Φ.Αθανασοπούλου, Γ.Σειραγάκης)

  • 22-23 Μαΐου: ΙSO22000 Ανάλυση Απαιτήσεων, Εγκατάσταση και Επιθεώρηση συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων. ( Α.Βαρλάμος-Γ.Σειραγάκης)

  • 29 Μαΐου: Ασφάλεια Χημικών και Βιολογικών Εργαστηρίων (Γ.Σειραγάκης)

  • 29-30 Μαΐου: Ποιότητα-Ασφάλεια Κρέατος & Προϊόντων του.
    (Δρ.Σ.Ραμαντάνης, Γ.Σειραγάκης)

  • 12-13 Ιουνίου: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ (Π.Παπαδόπουλος, Ε.Σαντοριναίου QWays,Α.Βαρλάμος-Γ.Σειραγάκης)

  • 12-13 Ιουνίου: Βιολειτουργικά συστατικά και λειτουργικά τρόφιμα
    (Δρ. M.Kαψοκεφάλου, Δρ. Κ.Μουντζούρης, Α.Βαρλάμος-Γ.Σειραγάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: